Post by litiseclamoun on Mar 8, 2022 1:00:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључајте драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Ballz પઝલ sobu
Нц
Много забаве, али се смрзнуо и однео животе!
свиђа ми се
Веома је интересантна игра
Свиђа ми се😀😀😀😀😀😀
Досадна игра Отворио сам све ресторане али следећег дана када сам отворио игру сви ресторани су поново затворени😤
Добра, али уобичајена игра
Игра не реагује
Дајем овој игри 1 звездицу. Идем да га деинсталирам. Зато што имам све у току и још увек не могу да прођем ниво. Нећу да трошим новац да бих наставио да побеђујем. То је смешно.
Заиста сам уживао у игрици, то је веома добра игра за кориштење слободног времена
Волите игру
Ужасна утакмица, изгубио сам напредак, морао сам да почнем изнова. Губљење времена!
У реду је, свиђа ми се
Добро
Најбољи
Стално се враћам на први ниво када не играм неколико сати
Тако занимљиво !! Мора бити брз!! Врло добра игра!!
Забава
Crazy Restaurant 2021 Аркадни bby
т Гг
Веома сам задовољан овом игром до сада. Свиђа ми се како вам дају дијаманте као награду и готовину док гледате Цх видео снимке. Мислим да је то јако кул! Само се надам да то неће променити.
Одлична игра до сада.
Ово ми се није превише допало
😍😍😘😘
У реду је
Обожавам ову игру одличне надоградње.
Дцф😛🚭🚭🚭⏩
Ова игра је срање да престанете да отварате у продавници хамбургера брисање нивоа 6
Волим ову игру, али ми не дозвољава да играм и управо почињем са рестораном са хамбургерима.
Забавно и слатко
Уживао сам у игри до последњег ажурирања. Стално искључује телефон у току репродукције троши много батерије, МОЛИМ ВАС да ово исправите да могу поново да инсталирам игру. Молим е-пошту од произвођача игара
Crazy Restaurant 2021 আর্কেড bxd
Ова игра је тако лепа и свиђа ми се
Добро је, али у овој игри појачање је давање новцем 👍👍👍
Засада је добро
Људи треба да играју сопственим темпом. Ништа од овога не љути купце, не воли или спаљује храну или баца храну. Ово је игра, а не прави живот. Плус што се тиче управљања временом, време је прекратко. Плус што се тиче драгуља, ми не дајемо довољно драгуља. Направио бих 5, али то је све што имате у себи. Зато, молим вас, уклоните га, а ја ћу му дати виши. Не можете га се отарасити.
Од стране
Свиђа ми се ова игра. Али завршио сам прва 4 ресторана и не могу да отворим пети тако да му за сада дајем само 3 звездице
Добра забава